Tomaten in kaas uit de oven
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop de eieren schuimig met een mixer en spatel de ricotta, de helft van de knoflook, de helft van de rozemarijn en de kaas luchtig erdoor. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Doe in de ovenschaal en verdeel de tomaten erover. Bestrooi met de rest van de rozemarijn. Bak het gerecht in de oven goudbruin en gaar in 40-45 min.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de rest van de knoflook 1 min. Voeg de spinazie in delen toe en roerbak tot alle blaadjes geslonken zijn. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de spinazie. Lekker met een stuk ciabattabrood.
Tomaten in kaas uit de oven
hoofdgerecht
null personen
295 kcal
15 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop de eieren schuimig met een mixer en spatel de ricotta, de helft van de knoflook, de helft van de rozemarijn en de kaas luchtig erdoor. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Doe in de ovenschaal en verdeel de tomaten erover. Bestrooi met de rest van de rozemarijn. Bak het gerecht in de oven goudbruin en gaar in 40-45 min.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de rest van de knoflook 1 min. Voeg de spinazie in delen toe en roerbak tot alle blaadjes geslonken zijn. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de spinazie. Lekker met een stuk ciabattabrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eieren
1 bakje ricotta
2 tenen knoflook
1 tl gedroogde rozemarijn
70 g Grana Padano (kaas)
2 bakjes cherry tomaten
2 el olijfolie
1 zak spinazie
Dit heb je nodig
hoge ronde ovenschaal (Ø 24 cm), ingevet