Gegrilde tomaten
Aan de slag
Verwarm de ovengrill. Snijd de tomaten horizontaal doormidden. Laat de groene steelaanzet ter decoratie aan de tomaten zitten. Leg de tomatenhelften met de snijkant naar boven op een bakplaat. Rasp de kaas en strooi erover.
Pers de knoflook en roer samen met de kruiden door de olie. Breng op smaak met peper en zout. Besprenkel de tomatenhelften met de kruidenolie en zet ze ca. 10 min. onder de gril. Neem ze uit de oven en leg voorzichtig de bovenkant (met de steelaanzet) schuin op de onderkant van de tomaat.
Gegrilde tomaten
bijgerecht
null personen
155 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de ovengrill. Snijd de tomaten horizontaal doormidden. Laat de groene steelaanzet ter decoratie aan de tomaten zitten. Leg de tomatenhelften met de snijkant naar boven op een bakplaat. Rasp de kaas en strooi erover.
Pers de knoflook en roer samen met de kruiden door de olie. Breng op smaak met peper en zout. Besprenkel de tomatenhelften met de kruidenolie en zet ze ca. 10 min. onder de gril. Neem ze uit de oven en leg voorzichtig de bovenkant (met de steelaanzet) schuin op de onderkant van de tomaat.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 trostomaten
50 g Grana Padano kazen
1 teen knoflook
1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
3 el traditionele olijfolie