Spaghetti met geroosterde tomaten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Pel de knoflook en snijd fijn. Halveer de tomaten met de snijkant naar boven over een ingevette braadslee of bakblik. Verdeel olie over de tomaten, samen met knoflook, peper en zout. Rooster de tomaten in de oven ca. 15 min.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rucola vlak voor het serveren door de spaghetti. Verdeel over borden en besprenkel met olijfolie. Besprenkel de geroosterde tomaten met azijn en verdeel over de spaghetti. Bestrooi en serveer met kaassnippers.
Spaghetti met geroosterde tomaten
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Pel de knoflook en snijd fijn. Halveer de tomaten met de snijkant naar boven over een ingevette braadslee of bakblik. Verdeel olie over de tomaten, samen met knoflook, peper en zout. Rooster de tomaten in de oven ca. 15 min.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rucola vlak voor het serveren door de spaghetti. Verdeel over borden en besprenkel met olijfolie. Besprenkel de geroosterde tomaten met azijn en verdeel over de spaghetti. Bestrooi en serveer met kaassnippers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
750 g trostomaten
6 el olijfolie extra vierge
75 g rucola
400 g spaghetti
1 el balsamicoazijn
100 g Grana Padano, snippers
Dit heb je nodig
braadslee