Bruschette met ricotta en aardbeienjam
bewaar
bewaar

Bruschette met ricotta en aardbeienjam

Verras je gasten met deze hapjes met ricotta en jam.

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ciabatta in 14 sneetjes en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn, snijd fijn, meng met de olie en verdeel over de sneetjes brood. Bak het brood in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin. Rasp twee derde van de kaas en meng door de ricotta. Breng op smaak met peper en zout. Neem de bruschette uit de oven en besmeer met het ricottamengsel. Bestrooi met de rest van de rozemarijn en schaaf de rest van de kaas erover. Schep op elke bruschetta een dotje aardbeienjam.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bruschette met ricotta en aardbeienjam

Verras je gasten met deze hapjes met ricotta en jam.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig