Hartige mini-bladerdeeghapjes met kaas en aardappel
Dunne aardappelplakjes toveren deze mini-bladerdeeghapjes om tot mini-pizza's con patate.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Schil de aardappelen en snijd in flinterdunne plakjes.
Rasp de kaas. Snijd de ui in dunne ringen en de knoflook fijn. Haal de naaldjes van het takje rozemarijn en snijd fijn. Meng de olie met de knoflook, rozemarijn, peper en eventueel zout.
Beleg het bladerdeeg met de aardappelplakjes, laat ze een beetje overlappen. Verdeel de rode ui en knoflook-rozemarijnolie erover. Bestrooi met de kaas en bak de bladerdeeghapjes ca. 20 min. in het midden van de oven.
Neem uit de oven, snijd in stukken en serveer.
Hartige mini-bladerdeeghapjes met kaas en aardappel
Dunne aardappelplakjes toveren deze mini-bladerdeeghapjes om tot mini-pizza's con patate.
null personen
195 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Schil de aardappelen en snijd in flinterdunne plakjes.
Rasp de kaas. Snijd de ui in dunne ringen en de knoflook fijn. Haal de naaldjes van het takje rozemarijn en snijd fijn. Meng de olie met de knoflook, rozemarijn, peper en eventueel zout.
Beleg het bladerdeeg met de aardappelplakjes, laat ze een beetje overlappen. Verdeel de rode ui en knoflook-rozemarijnolie erover. Bestrooi met de kaas en bak de bladerdeeghapjes ca. 20 min. in het midden van de oven.
Neem uit de oven, snijd in stukken en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 plakjes diepvries bladerdeeg
250 g vastkokende aardappelen
50 g Pecorino Romano
1 rode ui
1 teen knoflook
1 takje verse rozemarijn
2 el olijfolie extra vierge