Hartige mini-bladerdeeghapjes met kaas en aardappel
bewaar
bewaar

Hartige mini-bladerdeeghapjes met kaas en aardappel

Dunne aardappelplakjes toveren deze mini-bladerdeeghapjes om tot mini-pizza's con patate.

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C.

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Schil de aardappelen en snijd in flinterdunne plakjes.

Rasp de kaas. Snijd de ui in dunne ringen en de knoflook fijn. Haal de naaldjes van het takje rozemarijn en snijd fijn. Meng de olie met de knoflook, rozemarijn, peper en eventueel zout.

Beleg het bladerdeeg met de aardappelplakjes, laat ze een beetje overlappen. Verdeel de rode ui en knoflook-rozemarijnolie erover. Bestrooi met de kaas en bak de bladerdeeghapjes ca. 20 min. in het midden van de oven.

Neem uit de oven, snijd in stukken en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hartige mini-bladerdeeghapjes met kaas en aardappel

Dunne aardappelplakjes toveren deze mini-bladerdeeghapjes om tot mini-pizza's con patate.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig