Kwark met aardbeien en haverkoekjes
Meng voor dit feestelijke dessert noten met cacao voor je ze roostert. Lekkerrrrr!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C. Meng de noten met de cacao, olie en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 15 min. in de oven. Schep halverwege om. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Doe de koekjes in een plastic zak en rol met de deegroller tot kruim. Snijd de aardbeien in plakjes en hak de noten fijn. Verdeel de helft van de kwark over de glazen. Verdeel de helft van de haverkoekjes, de helft van de aardbeien en de helft van de aardbeien meer fruit minder suiker erover.
Maak zo nog een laag met de rest van de kwark, aardbeien en aardbeien meer fruit minder suiker. Bestrooi met de noten.
Kwark met aardbeien en haverkoekjes
Meng voor dit feestelijke dessert noten met cacao voor je ze roostert. Lekkerrrrr!
nagerecht
null personen
365 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C. Meng de noten met de cacao, olie en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 15 min. in de oven. Schep halverwege om. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Doe de koekjes in een plastic zak en rol met de deegroller tot kruim. Snijd de aardbeien in plakjes en hak de noten fijn. Verdeel de helft van de kwark over de glazen. Verdeel de helft van de haverkoekjes, de helft van de aardbeien en de helft van de aardbeien meer fruit minder suiker erover.
Maak zo nog een laag met de rest van de kwark, aardbeien en aardbeien meer fruit minder suiker. Bestrooi met de noten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g ongebrande notenmix
½ tl cacaopoeder
1 tl milde olijfolie
75 g crunchy haverkoekjes
8 verse aardbeien
500 g volle kwark
6 el Bonne Maman meer fruit minder suiker aardbeien
Dit heb je nodig
bakpapier
deegroller
glazen