Aardappelpuree met bleekselderij
Aan de slag
Schil de aardappelen en kook ze in ruim water met wat zout 20 min. Kook ondertussen de bleekselderij in 5 min. beetgaar.
Giet de aardappelen af en vang het kookvocht op. Voeg 100 ml kookvocht en de crème fraîche toe en stamp tot een grove puree.
Meng de bleekselderij en de selderij door de puree. Breng op smaak met peper en zout.
Pureren
Instructievideo - 00:51 min.
Aardappelpuree met bleekselderij
bijgerecht
null personen
280 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en kook ze in ruim water met wat zout 20 min. Kook ondertussen de bleekselderij in 5 min. beetgaar.
Giet de aardappelen af en vang het kookvocht op. Voeg 100 ml kookvocht en de crème fraîche toe en stamp tot een grove puree.
Meng de bleekselderij en de selderij door de puree. Breng op smaak met peper en zout.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappelen
4 stengels bleekselderij
1 bekertje crème fraîche
½ zakje selderij
Dit heb je nodig
pureestamper