Aardappelpuree met bleekselderij
bewaar
bewaar

Aardappelpuree met bleekselderij

30 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en kook ze in ruim water met wat zout 20 min. Kook ondertussen de bleekselderij in 5 min. beetgaar.

Giet de aardappelen af en vang het kookvocht op. Voeg 100 ml kookvocht en de crème fraîche toe en stamp tot een grove puree.

Meng de bleekselderij en de selderij door de puree. Breng op smaak met peper en zout.

algemeenDe rest van de bleekselderij en selderij is lekker in groentesoep. De bleekselderijstengels zijn rauw ook heerlijk als tussendoortje.

Pureren

Instructievideo - 00:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelpuree met bleekselderij

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig