Puree met knoflook en bosui
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze samen met de knoflook en het laurierblaadje in 25 min. in water met zout gaar.
Giet de aardappelen af en verwijder het laurierblaadje. Verwarm de crème fraîche in een steelpan op laag vuur. Voeg toe aan de aardappel. Stamp de aardappelen en knoflook met de pureestamper tot puree. Meng de bosui erdoor en breng op smaak met peper en zout. Lekker met gegrilde kipfilet en een groene salade.
Puree met knoflook en bosui
bijgerecht
null personen
285 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze samen met de knoflook en het laurierblaadje in 25 min. in water met zout gaar.
Giet de aardappelen af en verwijder het laurierblaadje. Verwarm de crème fraîche in een steelpan op laag vuur. Voeg toe aan de aardappel. Stamp de aardappelen en knoflook met de pureestamper tot puree. Meng de bosui erdoor en breng op smaak met peper en zout. Lekker met gegrilde kipfilet en een groene salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappelen
6 teentjes knoflook
1 laurierblaadje
1 bekertje crème fraîche
1 zakje bosui
Dit heb je nodig
pureestamper