Paddenstoelen met bosui
bewaar
bewaar

Paddenstoelen met bosui

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de sjalot op laag vuur in ca. 6 min. net glazig. Roer voortdurend. Voeg de paddenstoelen toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Zet het vuur hoger wanneer het vocht uit de paddenstoelen vrijkomt: zo kan het vocht verdampen en blijven de paddenstoelen mooi stevig.

Voeg de wijn toe en vervolgens de crème fraîche. Warm nog even door en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de bosui.

Ui fruiten

Instructievideo - 00:31 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paddenstoelen met bosui

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig