Paddenstoelenragout
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de peterselie fijn. Maak alle paddenstoelen schoon met keukenpapier. Snijd de kastanjechampignons in dunne plakjes en de paddenstoelen voor pasta in grove stukken.
Verhit de boter in een hapjespan en roerbak de kastanjechampignons en paddenstoelen 2 min. op hoog vuur. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee. Zet het vuur laag, voeg de peterselie toe en bak 2 min. mee.
Verkruimel het bouillontablet erboven en blus af met de wijn. Breng weer aan de kook en roer de crème fraîche erdoor. Verwarm nog 1 min. door tot het mengsel een smeuïg geheel is. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Paddenstoelenragout
hoofdgerecht
null personen
245 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de peterselie fijn. Maak alle paddenstoelen schoon met keukenpapier. Snijd de kastanjechampignons in dunne plakjes en de paddenstoelen voor pasta in grove stukken.
Verhit de boter in een hapjespan en roerbak de kastanjechampignons en paddenstoelen 2 min. op hoog vuur. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee. Zet het vuur laag, voeg de peterselie toe en bak 2 min. mee.
Verkruimel het bouillontablet erboven en blus af met de wijn. Breng weer aan de kook en roer de crème fraîche erdoor. Verwarm nog 1 min. door tot het mengsel een smeuïg geheel is. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
15 g verse peterselie
250 g kastanjechampignons
200 g paddenstoelen voor pasta
25 g ongezouten roomboter
½ tuinkruidenbouillontablet
100 ml droge witte wijn
125 g crème fraîche