Flammkuchen vegetarisch met geitenkaas
bewaar
bewaar

Flammkuchen vegetarisch met geitenkaas

Deze flammuchen met geitenkaas is zo lekker! En feest voor iedereen want het is ook nog eens een vegetarische flammkuchen.

25 min. bereiden / 15 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de helft van de boter in een pan en fruit de ui 5 min. op laag tot middelhoog vuur. Scheur de grote paddenstoelen in stukken en snijd de champignons grof. Snijd de kruiden uit de paddenstoelenmix fijn. Voeg de rest van de boter, kruiden en paddenstoelen toe aan de uiringen en bak 8 min. mee.

Rol het deeg met het bakpapier uit op een bakplaat. Besmeer met de crème fraîche. Rasp de geitenkaas erboven. Verdeel de paddenstoelen en ui erover. Bak de flammkuchen in 15 min. goudbruin in het midden van de oven.

Snijd de bosui in dunne ringen. Meng de rucola met de walnootolie. Neem de flammkuchen uit de oven. Garneer met de bosui en rucola.

serveertipLekker met balsamico cremaceto.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Flammkuchen vegetarisch met geitenkaas

Deze flammuchen met geitenkaas is zo lekker! En feest voor iedereen want het is ook nog eens een vegetarische flammkuchen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig