Flammkuchen met zalm en ui
bewaar
bewaar

Flammkuchen met zalm en ui

Flammkuchen fan? Deze flammkuchen met zalm is de nieuwe favoriet van iedereen.

15 min. bereiden / 15 min. oventijd / 1 uur wachten

11 ingrediënten

    Aan de slag

    Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Doe de uien, knoflook en tijm met 400 ml water en de sojasaus aan de kook. Zet het vuur laag en laat zonder deksel ca. 15 min. inkoken tot al het water verdampt is en de uien lekker zacht. Breng op smaak met peper en zout en laat 60 min. afkoelen. Meng de crème fraîche erdoor.

    Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het deeg met het bakpapier uit over 2 bakplaten. Bestrijk met de uiensaus en bestrooi met de zalmflakes en geraspte kaas. Bak ca. 15 min. in de oven. Wissel de bakplaten halverwege van plaats. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Garneer de flammkuchen met de rucola en bosui en serveer.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Flammkuchen met zalm en ui

    Flammkuchen fan? Deze flammkuchen met zalm is de nieuwe favoriet van iedereen.

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Allerhande logo

    Dit heb je nodig