Puree met peterselie
bewaar
bewaar

Puree met peterselie

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen. Snijd in gelijke stukken en kook in water met zout in 20 min. gaar.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de worst in 8-10 min. gaar. Kook ondertussen de snijbonen in 6 min. beetgaar.

Giet de aardappelen af en vang 1 kopje kookvocht op. Stamp met de pureestamper de aardappelen, knoflook, crème fraîche en peterselie tot een grove puree. Voeg indien nodig wat kookvocht toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de puree met de worst en snijbonen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Puree met peterselie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig