Puree met peterselie
Aan de slag
Schil de aardappelen. Snijd in gelijke stukken en kook in water met zout in 20 min. gaar.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de worst in 8-10 min. gaar. Kook ondertussen de snijbonen in 6 min. beetgaar.
Giet de aardappelen af en vang 1 kopje kookvocht op. Stamp met de pureestamper de aardappelen, knoflook, crème fraîche en peterselie tot een grove puree. Voeg indien nodig wat kookvocht toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de puree met de worst en snijbonen.
Puree met peterselie
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen. Snijd in gelijke stukken en kook in water met zout in 20 min. gaar.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de worst in 8-10 min. gaar. Kook ondertussen de snijbonen in 6 min. beetgaar.
Giet de aardappelen af en vang 1 kopje kookvocht op. Stamp met de pureestamper de aardappelen, knoflook, crème fraîche en peterselie tot een grove puree. Voeg indien nodig wat kookvocht toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de puree met de worst en snijbonen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1¼ kg aardappelen
2 el olijfolie
1 schaal Catalaanse braadworst
2 zakken snijbonen
1 teen knoflook
1 bekertje crème fraîche
4 el peterselie
Dit heb je nodig
pureestamper