Bonenstamppotje met kaasschnitzel
bewaar
bewaar

Bonenstamppotje met kaasschnitzel

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook ondertussen de snijbonen in ca. 6 min. beetgaar en giet af.

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kaasschnitzels in 5 min. goudbruin of tot de kaas begint te smelten. Keer halverwege.

Stamp de aardappelen met de crème fraîche tot een smeuïge puree. Schep er de snijbonen, kropsla en dille door. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de stamppot over 4 borden en serveer met de kaasschnitzels.

algemeenVervang voor een knapperig accent de kropsla door ijsbergsla.
algemeenRestanttip: Dille is ook heel lekker door een aardappelsalade. Kijk voor recepten op ah.nl/recepten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bonenstamppotje met kaasschnitzel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig