Aardappelsalade met bleekselderij
Frispittig door de mosterd-augurkdressing. Oh ja, en perfect vooraf te maken.
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd ze in plakken en kook ze in ruim kokend water in 10 min. beetgaar. Kook de bleekselderij de laatste 2 min. mee. Giet af en laat iets afkoelen.
Snijd de augurk in blokjes. Meng de mayonaise met de crème fraîche, mosterd, augurk en 2 el van de azijn uit de pot augurken. Meng de dressing door de aardappel.
Snijd de paprika in reepjes en de ui in flinterdunne halve plakjes. Meng de paprika en ui door de aardappel¬salade. Breng op smaak met peper en zout.
Aardappelen schillen
Instructievideo - 01:08 min.
Aardappelsalade met bleekselderij
Frispittig door de mosterd-augurkdressing. Oh ja, en perfect vooraf te maken.
bijgerecht
null personen
270 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd ze in plakken en kook ze in ruim kokend water in 10 min. beetgaar. Kook de bleekselderij de laatste 2 min. mee. Giet af en laat iets afkoelen.
Snijd de augurk in blokjes. Meng de mayonaise met de crème fraîche, mosterd, augurk en 2 el van de azijn uit de pot augurken. Meng de dressing door de aardappel.
Snijd de paprika in reepjes en de ui in flinterdunne halve plakjes. Meng de paprika en ui door de aardappel¬salade. Breng op smaak met peper en zout.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g vastkokende aardappelen
4 stengels bleekselderij
4 zoetzure augurken
2 el mayonaise
½ bekertje crème fraîche
2 tl dijonmosterd
2 groene paprika's
1 rode ui