Aardappelsalade met bleekselderij
bewaar
bewaar

Aardappelsalade met bleekselderij

Frispittig door de mosterd-augurkdressing. Oh ja, en perfect vooraf te maken.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen, snijd ze in plakken en kook ze in ruim kokend water in 10 min. beetgaar. Kook de bleekselderij de laatste 2 min. mee. Giet af en laat iets afkoelen.

Snijd de augurk in blokjes. Meng de mayonaise met de crème fraîche, mosterd, augurk en 2 el van de azijn uit de pot augurken. Meng de dressing door de aardappel.

Snijd de paprika in reepjes en de ui in flinterdunne halve plakjes. Meng de paprika en ui door de aardappel¬salade. Breng op smaak met peper en zout.

bereidingstipU kunt de salade 4 uur van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast en laat voor serveren in 30 min. op kamertemperatuur komen.

Aardappelen schillen

Instructievideo - 01:08 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelsalade met bleekselderij

Frispittig door de mosterd-augurkdressing. Oh ja, en perfect vooraf te maken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig