Kalkoenfilet met champignonroomsaus
bewaar
bewaar

Kalkoenfilet met champignonroomsaus

Wie houdt er niet van roomsaus? En hier zitten óók nog lekker veel champignons in voor een goedgevulde herfstmaaltijd.

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bestrooi de kalkoenfilet met peper en zout. Verhit de olie in de koekenpan en bak de kalkoenfilet eerst bruin aan en vervolgens in 15 min. gaar. Neem uit de pan en houd warm onder een deksel. Snipper intussen de ui en snijd de champignons in kwarten.

Fruit de ui 1 min. in het bakvet. Voeg de champignons toe en bak in 4-5 min. gaar. Verkruimel het bouillontablet boven de pan en voeg het water toe. Roer de aanbaksels los en voeg de kookroom toe. Verwarm de saus nog 1-2 min. zachtjes en voeg de rozemarijn met peper naar smaak toe.

Snijd de kalkoenfilet in plakjes. Verdeel de spaghetti over diepe borden en leg de plakjes kalkoenfilet erop. Schep de champignonroomsaus erover.

combinatietipLekker met versgeraspte Parmezaanse kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalkoenfilet met champignonroomsaus

Wie houdt er niet van roomsaus? En hier zitten óók nog lekker veel champignons in voor een goedgevulde herfstmaaltijd.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig