Romige kalkoenfilet en spitskool
bewaar
bewaar

Romige kalkoenfilet en spitskool

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Doe de kalkoenfilet, champignons en 450 ml bouillon in een pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat 15 min. koken.

Verhit ondertussen de boter in een koekenpan. Voeg de kool en de rest van de bouillon toe en stoof met de deksel op de pan in 10 min. gaar. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Giet de kalkoenfilet en champignons af in een vergiet en vang een kopje kookvocht op. Trek het vlees met 2 vorken in kleine stukjes. Roer in een kom de bloem los met 75 ml kookvocht en schenk in de pan. Voeg het vlees, de crème fraîche en champignons weer toe en laat al roerend binden tot een romige saus. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Schep de spitskool erop en verdeel het vlees met de saus erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige kalkoenfilet en spitskool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig