Schnitzel met champignonsaus
bewaar
bewaar

Schnitzel met champignonsaus

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

In koekenpan 1 el boter verhitten en op hoog vuur champignons 2 min. bakken, af en toe omscheppen. Crème fraîche toevoegen, losroeren en pan van vuur nemen. Schnitzels met zout en peper bestrooien en met bloem bestuiven. Rest van boter in ruime koekenpan verhitten. Schnitzels op matig vuur aan elke kant 3 min. bakken en uit pan nemen. Cognac in pan schenken en op hoog vuur al roerend verhitten, tot geheel bruist. Champignonmengsel toevoegen en tot sausdikte laten inkoken. Met zout en peper op smaak brengen. Schnitzels in saus leggen en nog 1 min. doorwarmen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schnitzel met champignonsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig