Bami met schnitzel en ananas
bewaar
bewaar

Bami met schnitzel en ananas

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

In ruim kokend water met zout sperziebonen in 7-8 min. beetgaar koken. Wat zout over schnitzels strooien en vlees rondom bestrijken met sambal. In koekenpan boter verhitten en hierin schnitzels op matig vuur in 8-10 min. bruin en gaar bakken. Intussen in magnetron bami volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Ananasstukjes bij schnitzels in pan scheppen en kort meeverwarmen. Schnitzels op twee borden leggen en ananas erover verdelen. Bestrooien met kokos en sperziebonen ernaast serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bami met schnitzel en ananas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig