Schnitzel met witte bonen in tomatensaus
Aan de slag
Halveer de schnitzels, bestrooi ze met peper en zout en wentel ze door de bloem, het ei en ten slotte door het paneermeel. Roer de mosterd om met de mayonaise en 1 tl water, breng op smaak met peper en zout. Roer de mosterddressing door de ijsbergsla. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de schnitzels in 8-10 min. goudbruin en gaar. Keer ze halverwege. Verwarm ondertussen op laag vuur de witte bonen in tomatensaus. Snijd de schnitzels in repen en serveer ze met de witte bonen in tomatensaus en de salade.
Schnitzel met witte bonen in tomatensaus
hoofdgerecht
null personen
320 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de schnitzels, bestrooi ze met peper en zout en wentel ze door de bloem, het ei en ten slotte door het paneermeel. Roer de mosterd om met de mayonaise en 1 tl water, breng op smaak met peper en zout. Roer de mosterddressing door de ijsbergsla. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de schnitzels in 8-10 min. goudbruin en gaar. Keer ze halverwege. Verwarm ondertussen op laag vuur de witte bonen in tomatensaus. Snijd de schnitzels in repen en serveer ze met de witte bonen in tomatensaus en de salade.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak varkensschnitzels
1 el bloem
1 ei
2 el paneermeel
1 el mosterd
1 el mayonaise
1 krop ijsbergsla
1 el boter
2 potten witte bonen in tomatensaus