Frittata met spinazie en Pecorino Romano
bewaar
bewaar

Frittata met spinazie en Pecorino Romano

Deze frittata met spinazie leent zich uitstekend hapje voor bij de borrel! Maar je kunt 'm met minder mensen ook inzetten al lunch.

10 min. bereiden / 15 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de uien in dunne parten en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de koekenpan en fruit de ui en knoflook 5 min. op laag vuur. Zet het vuur middelhoog, voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken.

Rasp ondertussen de kaas. Klop de eieren los en schep de kaas erdoor. Breng op smaak met de nootmuskaat, peper en eventueel zout.

Schenk het eimengsel over de spinazie in de pan en roer alles door. Doe de deksel op de pan en laat de frittata op laag vuur in 15 min. garen. Snijd de frittata in 12 stukken. Serveer warm of op kamertemperatuur.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frittata met spinazie en Pecorino Romano

Deze frittata met spinazie leent zich uitstekend hapje voor bij de borrel! Maar je kunt 'm met minder mensen ook inzetten al lunch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig