Stoneleeks met mosterd
bewaar
bewaar

Stoneleeks met mosterd

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan. Schep in een kom de stoneleeks en olie door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe. Spreid de stoneleeks uit in de pan en rooster ze 2 minuten. Schep ze af en toe om.

Schenk de room in de pan en voeg de mosterd toe. Breng dit aan de kook. Schep de stoneleeks in een schaal. Lekker bij gebakken kip, parelhoen of kalfsvlees.

algemeenStoneleeks zijn minipreitjes met een zacht aroma. Ze combineren goed met mosterd. In plaats van stoneleeks kunt u ook bosui gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stoneleeks met mosterd

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig