Aardappelsalade met mosterd en bieslook
bewaar
bewaar

Aardappelsalade met mosterd en bieslook

20 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

A-partjes in water met zout ca. 8 min. koken. A-partjes in vergiet laten uitlekken en afkoelen. In schaal mosterd, zure room, mayonaise, azijn en naar smaak zout en peper door elkaar kloppen. A-partjes en bieslook door dressing scheppen. Schaal afdekken en smaken in koelkast minimaal 1 uur laten intrekken. Lekker bij o.a. worstjes, hamburgers en mosselspiesjes (zie recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelsalade met mosterd en bieslook

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig