Aardappelsalade met mosterd en bieslook
20 min. bereiden / 1 uur wachten
6 ingrediënten
Aan de slag
A-partjes in water met zout ca. 8 min. koken. A-partjes in vergiet laten uitlekken en afkoelen. In schaal mosterd, zure room, mayonaise, azijn en naar smaak zout en peper door elkaar kloppen. A-partjes en bieslook door dressing scheppen. Schaal afdekken en smaken in koelkast minimaal 1 uur laten intrekken. Lekker bij o.a. worstjes, hamburgers en mosselspiesjes (zie recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek).
Aardappelsalade met mosterd en bieslook
bijgerecht
null personen
20 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
A-partjes in water met zout ca. 8 min. koken. A-partjes in vergiet laten uitlekken en afkoelen. In schaal mosterd, zure room, mayonaise, azijn en naar smaak zout en peper door elkaar kloppen. A-partjes en bieslook door dressing scheppen. Schaal afdekken en smaken in koelkast minimaal 1 uur laten intrekken. Lekker bij o.a. worstjes, hamburgers en mosselspiesjes (zie recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
900 g A-partjes
2 eetlepels Zaanse mosterd
125 ml zure room
5 eetlepels mayonaise
1 eetlepel witte-wijnazijn
1 zakje verse bieslook