Mayonaise met ei en mosterd
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Meng ondertussen de mayonaise en Zaanse mosterd. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze. Laat afkoelen en snijd fijn. Schep door de mosterdmayonaise. Breng op smaak met peper en zout. Lekker als dip voor rauwe groente. U kunt de saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Mayonaise met ei en mosterd
bijgerecht
null personen
190 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Meng ondertussen de mayonaise en Zaanse mosterd. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze. Laat afkoelen en snijd fijn. Schep door de mosterdmayonaise. Breng op smaak met peper en zout. Lekker als dip voor rauwe groente. U kunt de saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eieren
5 el mayonaise
2 el Zaanse mosterd