Mosterd-dillesaus
Lekkere saus bij aardappels of vis? Mosterd-dillesaus it is!
Aan de slag
Breng de slagroom in een steelpan tegen de kook aan. Voeg de mosterd toe en roer goed los. Verwarm 3-5 min op laag vuur tot de saus iets is gebonden (de mosterd zorgt voor binding).
Snijd ondertussen de dille fijn. Voeg toe aan de saus en zet het vuur uit. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker bij geroosterde aardappelen, sperziebonen en vis.
Mosterd-dillesaus
Lekkere saus bij aardappels of vis? Mosterd-dillesaus it is!
bijgerecht
null personen
195 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Breng de slagroom in een steelpan tegen de kook aan. Voeg de mosterd toe en roer goed los. Verwarm 3-5 min op laag vuur tot de saus iets is gebonden (de mosterd zorgt voor binding).
Snijd ondertussen de dille fijn. Voeg toe aan de saus en zet het vuur uit. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker bij geroosterde aardappelen, sperziebonen en vis.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 ml verse slagroom
2 el grove mosterd
15 g verse dille