Grove mosterdroomsaus
bewaar
bewaar

Grove mosterdroomsaus

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Doe de slagroom in een steelpan samen met het ½ bouillontablet. Breng aan de kook en laat 5 min. inkoken op middelhoog vuur.

Voeg de mosterd toe en warm 3 min. mee. Roer de bieslook erdoor en serveer. Lekker met varkenslapjes of -rollade met gebakken aardappelen.

U kunt de grove mosterd-roomsaus 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min.

algemeenTip Fijngesneden bieslook smaakt ook lekker door gekookte rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Grove mosterdroomsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig