Honing-mosterdsaus
Zo'n zelfgemaakte honing-mosterdsaus maakt je (broodje) beenham, salade met kip of salade met geitenkaas helemaal af.
Aan de slag
Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Verhit de boter in een steelpan en fruit de sjalot 4 min. op middelhoog vuur.
Voeg de mosterd, honing en room toe, roer goed en breng de saus aan de kook. Laat 12-14 min. zachtjes koken.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Honing-mosterdsaus
Zo'n zelfgemaakte honing-mosterdsaus maakt je (broodje) beenham, salade met kip of salade met geitenkaas helemaal af.
bijgerecht
null personen
215 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Verhit de boter in een steelpan en fruit de sjalot 4 min. op middelhoog vuur.
Voeg de mosterd, honing en room toe, roer goed en breng de saus aan de kook. Laat 12-14 min. zachtjes koken.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sjalot
25 g ongezouten roomboter
2 el grove mosterd
2 el honing
150 ml verse slagroom