Zweedse balletjes in mosterd-dillesaus
bewaar
bewaar

Zweedse balletjes in mosterd-dillesaus

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de boter in de koekenpan. Bak hierin de gehaktballetjes op een middelhoog vuur bruin. Schud de pan regelmatig.

Voeg de kastanjechampignons toe en bak het gerecht 5 minuten op middelhoog vuur. Schep alles regelmatig om. Roer de wijn erdoor en stoof het gerecht nog 5 minuten.

Roer de mosterd, suiker, dille en room door het gerecht en laat alles op middelhoog vuur warm worden. Breng het gerecht pittig op smaak met zout en peper. Lekker met aardappelrösti, haricots verts en cranberrycompote.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zweedse balletjes in mosterd-dillesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig