Aardappelsalade met bleekselderij
Aan de slag
Boen de aardappelen schoon en snijd ze in niet al te grote gelijke plakken. Kook ze in een pan met water en wat zout in 15 min. gaar. Giet af en laat uitdampen. Was de bleekselderij en snijd in kleine boogjes. Meng in een kom de zure room met het citroensap, de sjalotjes en de bieslook (houd een beetje apart voor de garnering). Breng op smaak met zout en peper. Schep het roommengsel door de warme aardappelen en de bleekselderij, strooi de rest van de bieslook erover en serveer.
Aardappelsalade met bleekselderij
bijgerecht
null personen
190 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Boen de aardappelen schoon en snijd ze in niet al te grote gelijke plakken. Kook ze in een pan met water en wat zout in 15 min. gaar. Giet af en laat uitdampen. Was de bleekselderij en snijd in kleine boogjes. Meng in een kom de zure room met het citroensap, de sjalotjes en de bieslook (houd een beetje apart voor de garnering). Breng op smaak met zout en peper. Schep het roommengsel door de warme aardappelen en de bleekselderij, strooi de rest van de bieslook erover en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g aardappels
3 stengels bleekselderij
1 beker zure room
½ citroen
2 sjalotjes
1 bakje bieslook