Aardappelsalade met ansjovisdressing
Aan de slag
Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in magnetron bereiden en laten afkoelen. Sperziebonen in 10 min. beetgaar koken, afgieten en laten afkoelen. Eieren 8 min. koken, onder koud stromend water houden, pellen en snipperen. Ansjovis laten uitlekken en fijnprakken. Zure room met yoghurt loskloppen en ansjovis erdoor roeren. Aardappel, sperziebonen en ansjovisdressing goed door elkaar scheppen. Peterselie fijnknippen, met ei mengen en over salade strooien. Gerecht met knoflooktoast serveren.
Aardappelsalade met ansjovisdressing
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in magnetron bereiden en laten afkoelen. Sperziebonen in 10 min. beetgaar koken, afgieten en laten afkoelen. Eieren 8 min. koken, onder koud stromend water houden, pellen en snipperen. Ansjovis laten uitlekken en fijnprakken. Zure room met yoghurt loskloppen en ansjovis erdoor roeren. Aardappel, sperziebonen en ansjovisdressing goed door elkaar scheppen. Peterselie fijnknippen, met ei mengen en over salade strooien. Gerecht met knoflooktoast serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zakken A-partjes
1 zak gebroken sperziebonen
2 eieren
1 blikje ansjovisfilets in olijfolie
1 bekertje zure room
50 ml yoghurt
½ zakje verse peterselie
1 zak toast