Aardappelsalade met ansjovisdressing
bewaar
bewaar

Aardappelsalade met ansjovisdressing

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in magnetron bereiden en laten afkoelen. Sperziebonen in 10 min. beetgaar koken, afgieten en laten afkoelen. Eieren 8 min. koken, onder koud stromend water houden, pellen en snipperen. Ansjovis laten uitlekken en fijnprakken. Zure room met yoghurt loskloppen en ansjovis erdoor roeren. Aardappel, sperziebonen en ansjovisdressing goed door elkaar scheppen. Peterselie fijnknippen, met ei mengen en over salade strooien. Gerecht met knoflooktoast serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelsalade met ansjovisdressing

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig