Provençaalse ovenschotel
bewaar
bewaar

Provençaalse ovenschotel

Laat de oven het werk doen! Bestrooi na het bakken met verse basilicum voor een Italiaans feestgevoel.

15 min. bereiden / 35 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Boen ondertussen de aardappelen schoon en snijd ze in parten. Snijd de uien in ringen.

Halveer de courgette in de lengte en snijd in plakken. Maak de peen schoon. Meng de uien, aardappelen, drumsticks en olie in de braadslee. Bestrooi met de Provençaalse kruiden en peper en zout naar smaak.

Zet de braadslee 20 min. in de oven. Voeg de groenten toe en schep alles om. Zet nog 15 min. in de oven. Scheur ondertussen de blaadjes van de basilicum. Neem de braadslee uit de oven en bestrooi naar smaak met de basilicum.

Groente in de lengte snijden

Instructievideo - 00:45 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Provençaalse ovenschotel

Laat de oven het werk doen! Bestrooi na het bakken met verse basilicum voor een Italiaans feestgevoel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig