Provençaalse ovenschotel
Laat de oven het werk doen! Bestrooi na het bakken met verse basilicum voor een Italiaans feestgevoel.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Boen ondertussen de aardappelen schoon en snijd ze in parten. Snijd de uien in ringen.
Halveer de courgette in de lengte en snijd in plakken. Maak de peen schoon. Meng de uien, aardappelen, drumsticks en olie in de braadslee. Bestrooi met de Provençaalse kruiden en peper en zout naar smaak.
Zet de braadslee 20 min. in de oven. Voeg de groenten toe en schep alles om. Zet nog 15 min. in de oven. Scheur ondertussen de blaadjes van de basilicum. Neem de braadslee uit de oven en bestrooi naar smaak met de basilicum.
Groente in de lengte snijden
Instructievideo - 00:45 min.
Provençaalse ovenschotel
Laat de oven het werk doen! Bestrooi na het bakken met verse basilicum voor een Italiaans feestgevoel.
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
15 min. bereiden
35 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Boen ondertussen de aardappelen schoon en snijd ze in parten. Snijd de uien in ringen.
Halveer de courgette in de lengte en snijd in plakken. Maak de peen schoon. Meng de uien, aardappelen, drumsticks en olie in de braadslee. Bestrooi met de Provençaalse kruiden en peper en zout naar smaak.
Zet de braadslee 20 min. in de oven. Voeg de groenten toe en schep alles om. Zet nog 15 min. in de oven. Scheur ondertussen de blaadjes van de basilicum. Neem de braadslee uit de oven en bestrooi naar smaak met de basilicum.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g uien
800 g vastkokende aardappelen
6 kipdrumsticks
6 el traditionele olijfolie
2 el gedroogde Provençaalse kruiden
1 courgette
1 verse bospeen
15 g verse basilicum
Dit heb je nodig
braadslede