Herfstniçoise met champignons
Aan de slag
Kook de krieltjes in water met wat zout in 10 min. gaar. Kook ondertussen de sperziebonen in een andere pan in 6 min. beetgaar.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons in 5 min. goudbruin en gaar.
Verdeel ondertussen de sla over 4 borden. Roer de mayonaise los met 1 el water. Breng de dressing op smaak met peper en zout.
Giet de krieltjes af en laat afkoelen. Giet de sperziebonen af en spoel ze onder stromend water koud. Verdeel de krieltjes, de sperziebonen en de champignons over de borden.
Verdeel de tomaten en de tonijn over de salade. Schenk de dressing erover en serveer direct.
Herfstniçoise met champignons
hoofdgerecht
null personen
370 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de krieltjes in water met wat zout in 10 min. gaar. Kook ondertussen de sperziebonen in een andere pan in 6 min. beetgaar.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons in 5 min. goudbruin en gaar.
Verdeel ondertussen de sla over 4 borden. Roer de mayonaise los met 1 el water. Breng de dressing op smaak met peper en zout.
Giet de krieltjes af en laat afkoelen. Giet de sperziebonen af en spoel ze onder stromend water koud. Verdeel de krieltjes, de sperziebonen en de champignons over de borden.
Verdeel de tomaten en de tonijn over de salade. Schenk de dressing erover en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 duopak krieltjes
½ pak sperziebonen
1 el olijfolie
1 bakje champignons
1 zak jonge bladsla
3 el mayonaise
3 tomaten
2 blikjes tonijn