Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
Aan de slag
Roerbak de krieltjes in 2 el olie goudbruin en gaar in ca. 20 minuten. Kook de sperziebonen in ruim kokend water 5 minuten. Snipper 1 1/2 ui grof.
Schep na 10 minuten de gesnipperde ui en de champignons bij de krieltjes en roerbak 5 minuten. Voeg de sperziebonen toe. Bestrijk de tartaartjes met de rest van de olie en bestrooi ze met zout en peper. Grill ze in de grillpan aan beide kanten 3 minuten, zodat ze vanbinnen nog rosé zijn. Snijd de augurken en de halve ui zeer fijn, schep ze door de mayonaise (remouladesaus) en breng op smaak met zout en peper.
Leg de tartaartjes op 4 borden en schep op elk een lepel van de remouladesaus. Schep de krieltjes en de sperziebonen erbij.
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Roerbak de krieltjes in 2 el olie goudbruin en gaar in ca. 20 minuten. Kook de sperziebonen in ruim kokend water 5 minuten. Snipper 1 1/2 ui grof.
Schep na 10 minuten de gesnipperde ui en de champignons bij de krieltjes en roerbak 5 minuten. Voeg de sperziebonen toe. Bestrijk de tartaartjes met de rest van de olie en bestrooi ze met zout en peper. Grill ze in de grillpan aan beide kanten 3 minuten, zodat ze vanbinnen nog rosé zijn. Snijd de augurken en de halve ui zeer fijn, schep ze door de mayonaise (remouladesaus) en breng op smaak met zout en peper.
Leg de tartaartjes op 4 borden en schep op elk een lepel van de remouladesaus. Schep de krieltjes en de sperziebonen erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 duopak krieltjes
3 el olijfolie
600 g gebroken sperziebonen
2 uien
1 bak champignons
2 schaaltjes rundertartaar
0 ca. 75 g augurken
6 el mayonaise
Dit heb je nodig
grillpan