Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
bewaar
bewaar

Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Roerbak de krieltjes in 2 el olie goudbruin en gaar in ca. 20 minuten. Kook de sperziebonen in ruim kokend water 5 minuten. Snipper 1 1/2 ui grof.

Schep na 10 minuten de gesnipperde ui en de champignons bij de krieltjes en roerbak 5 minuten. Voeg de sperziebonen toe. Bestrijk de tartaartjes met de rest van de olie en bestrooi ze met zout en peper. Grill ze in de grillpan aan beide kanten 3 minuten, zodat ze vanbinnen nog rosé zijn. Snijd de augurken en de halve ui zeer fijn, schep ze door de mayonaise (remouladesaus) en breng op smaak met zout en peper.

Leg de tartaartjes op 4 borden en schep op elk een lepel van de remouladesaus. Schep de krieltjes en de sperziebonen erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig