Bloemkool met kerriesaus en tartaar
bewaar
bewaar

Bloemkool met kerriesaus en tartaar

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Kook de bloemkool in 8 min. beetgaar. Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak de tartaartjes in 8 min. goudbruin en net gaar.

Doe de sausmix met de melk in een steelpan en breng al roerend aan de kook. Voeg de ananasstukjes toe en laat 1-2 min. zachtjes doorkoken.

Verdeel de krieltjes met de tartaartjes en bloemkool over 4 borden. Schep de kerriesaus over de bloemkool.

algemeenVervang de mix voor kerriesaus door mix voor kaassaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkool met kerriesaus en tartaar

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig