Visspies met kerriesaus
Aan de slag
Dep de pangasiusfilet droog met keukenpapier en snijd in stukken. Rijg de vis met de paprika en courgette aan de prikkers en bestrooi met peper en zout.
Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de krieltjes in 12 min. goudbruin en gaar. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de visspiesen in 10 min. gaar.
Kook ondertussen de broccoli in 4 min. beetgaar. Bereid de kerriesaus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de visspiesen en broccoli over 4 borden. Schep de kerriesaus over de spiesen en serveer met de krieltjes.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Visspies met kerriesaus
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Dep de pangasiusfilet droog met keukenpapier en snijd in stukken. Rijg de vis met de paprika en courgette aan de prikkers en bestrooi met peper en zout.
Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de krieltjes in 12 min. goudbruin en gaar. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de visspiesen in 10 min. gaar.
Kook ondertussen de broccoli in 4 min. beetgaar. Bereid de kerriesaus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de visspiesen en broccoli over 4 borden. Schep de kerriesaus over de spiesen en serveer met de krieltjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pangasiusfilet
1 rode paprika
1 courgette
4 el olijfolie
1 duopak krieltjes
500 g broccoli
1 zakje mix voor kerriesaus
250 ml halfvolle melk
Dit heb je nodig
satéstokjes