Krokante kipschnitzel met Hollands bonenpannetje
bewaar
bewaar

Krokante kipschnitzel met Hollands bonenpannetje

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Smelt 25 g boter in een hapjespan en bak de krieltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Smelt de rest van de boter in een koekenpan. Bak de kipschnitzels in 10 min. goudbruin en krokant. Keer ze regelmatig.

Kook de sperziebonen in weinig water met zout 4 min. Doe de mix voor de kerriesaus met de melk in een steelpan en breng al roerend aan de kook. Laat nog 1 min. zachtjes doorkoken. Schep de sperziebonen en de ui door de krieltjes en bak 1 min. Voeg de kerriesaus en de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout.

Verdeel het bonenpannetje over 4 borden en leg er een kipschnitzel bij.

algemeenVariatietip: Vervang de helft van de sperziebonen door 1 uitgelekt blik maiskorrels (300 g).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krokante kipschnitzel met Hollands bonenpannetje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig