Tartaar met roomsaus
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 ºC. Verdeel de pommes duchesse over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 25 min. in de oven.
Verhit na 15 min. de olie in een koekenpan. Bak de tartaartjes 4 min. op hoog vuur. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en houd warm op een bord onder een deksel. Snijd de champignons in plakjes. Bak de champignons in het achtergebleven bakvet 3 min.
Bereid de roomsaus volgens de aanwijzing op de verpakking en voeg aan de champignons toe. Leg de tartaartjes in de pan en warm nog 2 min. door.
Kook ondertussen de snijbonen 4 min. in een pan ruim kokend water. Giet af en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de tartaartjes, pommes duchesse en snijbonen over 4 borden en schep de champignon-pepersaus over het vlees.
Tartaar met roomsaus
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
30 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 ºC. Verdeel de pommes duchesse over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 25 min. in de oven.
Verhit na 15 min. de olie in een koekenpan. Bak de tartaartjes 4 min. op hoog vuur. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en houd warm op een bord onder een deksel. Snijd de champignons in plakjes. Bak de champignons in het achtergebleven bakvet 3 min.
Bereid de roomsaus volgens de aanwijzing op de verpakking en voeg aan de champignons toe. Leg de tartaartjes in de pan en warm nog 2 min. door.
Kook ondertussen de snijbonen 4 min. in een pan ruim kokend water. Giet af en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de tartaartjes, pommes duchesse en snijbonen over 4 borden en schep de champignon-pepersaus over het vlees.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g diepvries pommes duchesse
2 el zonnebloemolie
4 rundertartaar
250 g champignons
35 g roomsaus
600 g diepvries snijbonen
Dit heb je nodig
bakpapier