Rozemarijnzalm met salade
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de zalmfilet in de ovenschaal en bestrijk met 2 el dijonnaise. Meng de kaas met de rozemarijn en peper. Strooi de kaas over de zalmfilet. Bak de zalmfilet in de voorverwarmde oven in ca. 15 min. gaar.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan. Bak de krieltjes in 12 min. goudbruin en gaar. Meng in een schaal de rest van de dijonnaise met 1 el water. Schep de tomaten en uienringen erdoor. Breng op smaak met peper.
Verdeel de zalm over 4 borden. Schep de krieltjes erbij en serveer met de salade.
Rozemarijnzalm met salade
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de zalmfilet in de ovenschaal en bestrijk met 2 el dijonnaise. Meng de kaas met de rozemarijn en peper. Strooi de kaas over de zalmfilet. Bak de zalmfilet in de voorverwarmde oven in ca. 15 min. gaar.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan. Bak de krieltjes in 12 min. goudbruin en gaar. Meng in een schaal de rest van de dijonnaise met 1 el water. Schep de tomaten en uienringen erdoor. Breng op smaak met peper.
Verdeel de zalm over 4 borden. Schep de krieltjes erbij en serveer met de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g zalmfilet
4 el dijonnaise
50 g geraspte jonge kaas
2 tl gedroogde rozemarijn
2 el olijfolie
1 duopak krieltjes
500 g tomaten
1 rode ui
Dit heb je nodig
ovenschaal (18 x 24 cm), ingevet