Linzencurry met tomaat en wokgroenten
Aan de slag
Linzen laten uitlekken in zeef. Tomaten wassen en in partjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten en roerbakmix ca. 3 minuten roerbakken. Tandooripasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Linzen en tomaten toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes koken. Santen en 1/2 dl water toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Intussen naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Curry serveren met naanbrood.
Linzencurry met tomaat en wokgroenten
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Linzen laten uitlekken in zeef. Tomaten wassen en in partjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten en roerbakmix ca. 3 minuten roerbakken. Tandooripasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Linzen en tomaten toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes koken. Santen en 1/2 dl water toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Intussen naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Curry serveren met naanbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 blikjes linzen
3 trostomaten
2 eetlepels zonnebloemolie
2 zakken roerbakmix
1½ eetlepels Indiase kerriepasta Tandoori
1 zakje santen
2 pakken naanbrood naturel