Kormaschotel uit India
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Roerbakstukjes toevoegen en 2 min. bakken. Roerbakmix erdoor scheppen en 4 min. bakken. Saus in wok schenken en gerecht nog 10 min. verhitten. Laatste minuut noten meewarmen. Kormaschotel serveren met naanbrood en chutney.
Kormaschotel uit India
hoofdgerecht
null personen
1040 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Roerbakstukjes toevoegen en 2 min. bakken. Roerbakmix erdoor scheppen en 4 min. bakken. Saus in wok schenken en gerecht nog 10 min. verhitten. Laatste minuut noten meewarmen. Kormaschotel serveren met naanbrood en chutney.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
2 pakken naanbrood
3 eetlepels zonnebloemolie
1 bakje roerbakstukjes
1 zak Chinese roerbakmix
1 pot Indiase currysaus
100 g gemengde noten
½ pot mangochutney
Dit heb je nodig
wok