Mosselen in currysaus
Aan de slag
Mosselen volgens gebruiksaanwijzing koken (zakje kruiden wordt niet gebruikt). Uien pellen, snipperen en in olie fruiten. Currysaus en kokosmelk door ui roeren en 10 min. verwarmen. Intussen mosselen uit schelpen nemen (enkele als garnering achterhouden) en door saus roeren. Sla en dressing door elkaar roeren. Mosselcurry met achtergehouden mosselen in schelp garneren en met stokbrood en salade serveren.
Mosselen in currysaus
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mosselen volgens gebruiksaanwijzing koken (zakje kruiden wordt niet gebruikt). Uien pellen, snipperen en in olie fruiten. Currysaus en kokosmelk door ui roeren en 10 min. verwarmen. Intussen mosselen uit schelpen nemen (enkele als garnering achterhouden) en door saus roeren. Sla en dressing door elkaar roeren. Mosselcurry met achtergehouden mosselen in schelp garneren en met stokbrood en salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bak verse mosselen
2 uien
2 eetlepels zonnebloemolie
1 pot Indiase currysaus
1 pakje romige kokosmelk
1 zakje gemengde ijsbergsla
5 eetlepels sladressing yoghurt
1 stokbrood