Salade met groenteballetjes en caesardressing
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Tomaten in partjes snijden en sap opvangen. Bieslook fijnknippen. In kom sla, tomaten met sap, 6 el dressing en helft bieslook mengen. Stokbrood afbakken volgens aanwijzingen op verpakking. In koekenpan olie verhitten, knoflook erboven uitpersen en hierin groenteballetjes in 4-5 min. rondom goudbruin bakken. Salade over 4 borden verdelen en groenteballetjes erover verdelen. Besprenkelen met rest dressing en garneren met rest bieslook. Serveren met stokbrood.
Salade met groenteballetjes en caesardressing
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
15 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Tomaten in partjes snijden en sap opvangen. Bieslook fijnknippen. In kom sla, tomaten met sap, 6 el dressing en helft bieslook mengen. Stokbrood afbakken volgens aanwijzingen op verpakking. In koekenpan olie verhitten, knoflook erboven uitpersen en hierin groenteballetjes in 4-5 min. rondom goudbruin bakken. Salade over 4 borden verdelen en groenteballetjes erover verdelen. Besprenkelen met rest dressing en garneren met rest bieslook. Serveren met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 tomaten
½ zakje verse bieslook
2 zakken gemengde ijsbergsla
8 eetlepels sladressing caesar
1 stokbrood
4 eetlepels olijfolie
2 tenen knoflook
2 pakjes groenteballetjes