Gepofte aardappel met steak de boeuf
Aan de slag
Aardappels schoonboenen en met vork inprikken. Op keukenpapier in magnetron (700 watt) in ca. 10 tot 12 minuten (afhankelijk van grootte) bijna gaar laten worden. Aardappels in keukenhanddoek verpakken en ca. 10 minuten laten nagaren. Steaks bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en steaks bakken. Dressing door sla roeren en garneren met spekjes. Aardappels inkruisen, iets opendrukken, op vier borden zetten en kruidenboter erin scheppen. Serveren met steaks en salade.
Gepofte aardappel met steak de boeuf
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schoonboenen en met vork inprikken. Op keukenpapier in magnetron (700 watt) in ca. 10 tot 12 minuten (afhankelijk van grootte) bijna gaar laten worden. Aardappels in keukenhanddoek verpakken en ca. 10 minuten laten nagaren. Steaks bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en steaks bakken. Dressing door sla roeren en garneren met spekjes. Aardappels inkruisen, iets opendrukken, op vier borden zetten en kruidenboter erin scheppen. Serveren met steaks en salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 grote aardappels
4 steaks du boeuf
2 eetlepels boter of margarine
5 eetlepels sladressing caesar
2 zakken gemengde ijsbergsla extra
½ bakje gebakken spekjes
½ kuipje kruidenboter