Pikante steak du boeuf met groenteroerbak
Aan de slag
Breng water aan de kook en kook hierin de sperziebonen 2-3 minuten, zodat ze ontdooien. Spoel ze koud in een vergiet.
Verhit 2 el olie in een wok en roerbak hierin, volgens de aanwijzingen op de verpakking, de krieltjes. Voeg na 5 minuten de ui en de paprika toe, voeg weer 5 minuten later de mais en de sperziebonen toe.
Bestrooi de steaks met zout naar smaak. Kwast ze dun in met de rest van de olie. Verhit de grillpan en gril hierin de steaks volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maal er naar smaak chilipeper over. Serveer de pikante steaks met de groenteroerbak.
Pikante steak du boeuf met groenteroerbak
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breng water aan de kook en kook hierin de sperziebonen 2-3 minuten, zodat ze ontdooien. Spoel ze koud in een vergiet.
Verhit 2 el olie in een wok en roerbak hierin, volgens de aanwijzingen op de verpakking, de krieltjes. Voeg na 5 minuten de ui en de paprika toe, voeg weer 5 minuten later de mais en de sperziebonen toe.
Bestrooi de steaks met zout naar smaak. Kwast ze dun in met de rest van de olie. Verhit de grillpan en gril hierin de steaks volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maal er naar smaak chilipeper over. Serveer de pikante steaks met de groenteroerbak.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g gebroken sperziebonen
3 el olie
1 zak minikrieltjes
2 uien
1 rode paprika
1 blikje maïskorrels
2 schaaltjes steak du boeuf
0 chilipeper uit de molen
Dit heb je nodig
wok
grillpan