Tonijnsteaks met chiliglazuur
bewaar
bewaar

Tonijnsteaks met chiliglazuur

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

In steelpannetje appelstroop met ketjap verwarmen en door elkaar roeren. In ca. 2 minuten iets laten inkoken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Tonijnsteaks droogdeppen met keukenpapier en aan beide kanten bestrijken met olie. Op bakplaat leggen. Vis vlak onder grill ca. 3 minuten roosteren. Vis keren en andere kant in 2 à 3 minuten gaar roosteren. Vis uit grill nemen en aan bovenkant bestrijken met appelstroopglazuur. Chilipeper erboven malen. Vis ca. 12 cm onder grill nog ca. 1 minuut roosteren, tot glazuur net begint te verbranden. Serveren met roergebakken sugar snaps en gepofte aardappelen met zure room.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tonijnsteaks met chiliglazuur

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig