Pittige kalkoencurry met Chinese kool
bewaar
bewaar

Pittige kalkoencurry met Chinese kool

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Kalkoen in reepjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten en kalkoen 5 min. bakken. Currysaus over kalkoen schenken en 15 min. zachtjes laten sudderen. Af en toe roeren. Uien en knoflook pellen en snipperen. Kool schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Naanbrood afbakken volgens gebruiksaanwijzing. In wok rest van olie verhitten. Ui en knoflook 2 min. roerbakken. Kool erdoor scheppen en nog 3 min. roerbakken. Koolmengsel over vier borden verdelen. Currysaus er midden opscheppen. Serveren met naanbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige kalkoencurry met Chinese kool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig