Roergebakken Chinese kool met pittige tofu
Aan de slag
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de kool schoon en snijd in grove repen. Snijd de ui in ringen. Was de peper, verwijder de zaadjes en snijd in dunne ringen. Verhit de olie in een wok en bak de tofu in 4 minuten bruin.
Schep de tofu met een schuimspaan uit de wok en houd warm. Fruit de ui en peper 1 minuut. Voeg de kool toe en schep regelmatig om. Voeg de kokosmelk toe en kook 2 minuten op laag vuur. Schep de tofu erdoor en breng op smaak met zout en peper. Serveer met basmatirijst en kroepoek.
Roergebakken Chinese kool met pittige tofu
hoofdgerecht
null personen
750 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de kool schoon en snijd in grove repen. Snijd de ui in ringen. Was de peper, verwijder de zaadjes en snijd in dunne ringen. Verhit de olie in een wok en bak de tofu in 4 minuten bruin.
Schep de tofu met een schuimspaan uit de wok en houd warm. Fruit de ui en peper 1 minuut. Voeg de kool toe en schep regelmatig om. Voeg de kokosmelk toe en kook 2 minuten op laag vuur. Schep de tofu erdoor en breng op smaak met zout en peper. Serveer met basmatirijst en kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
600 g Chinese kolen
2 rode uien
1 rode peper
3 el zonnebloemolie
400 g roerbaktofu pittig gekruid
200 g kokosmelk
60 g cassave kroepoek
Dit heb je nodig
wok