Indiase linzencurry
Voor vegetariërs die houden van voedzaam – met een beetje pit!
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Maak de paprika's schoon en snijd in blokjes. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui. Bak de paprika's 2 min. mee.
Laat de linzen uitlekken. Roer de linzen en de saus door de groenten en laat 10 min. zachtjes sudderen. Serveer met rijst. Lekker met komkommersalade.
Indiase linzencurry
Voor vegetariërs die houden van voedzaam – met een beetje pit!
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Maak de paprika's schoon en snijd in blokjes. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui. Bak de paprika's 2 min. mee.
Laat de linzen uitlekken. Roer de linzen en de saus door de groenten en laat 10 min. zachtjes sudderen. Serveer met rijst. Lekker met komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
3 uien
1 zak paprikamix
3 el zonnebloemolie
800 g linzen in blik
400 ml Indiase currysaus