Indiase kip met basmatirijstsalade
bewaar
bewaar

Indiase kip met basmatirijstsalade

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 175 °C. Kip in oven bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Kookwater afgieten, currypasta door rijst scheppen en rijst al omscheppend goed doorwarmen. Boontjes in ruim kokend water met zout naar smaak 7 min. koken, tuinerwten toevoegen en samen nog 3 min. koken. Afgieten. Boontjes en tuinerwten door rijst scheppen. Rijstsalade laten afkoelen. Koriander fijnsnijden. Amandelen in droge koekenpan goudbruin roosteren. Olie, koriander en amandelen door rijst scheppen. Kip in 4 porties verdelen. Kip met groenten (uit folieschaal) over 4 borden verdelen. Rijstsalade ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase kip met basmatirijstsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig