Vegetarische curry met amandel en paprika
Deze vegetarische curry maak je met Quorn-stukjes.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paprika's in stukjes.
Verhit in een braadpan de olie en bak de quorn ca. 5 min. Voeg de paprika toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de currypasta en de tomatenblokjes toe en laat nog ca. 10 min. sudderen.
Rooster de amandelen in een droge koekenpan. Verdeel de rijst en de curry over borden en garneer met de amandelen.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Vegetarische curry met amandel en paprika
Deze vegetarische curry maak je met Quorn-stukjes.
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paprika's in stukjes.
Verhit in een braadpan de olie en bak de quorn ca. 5 min. Voeg de paprika toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de currypasta en de tomatenblokjes toe en laat nog ca. 10 min. sudderen.
Rooster de amandelen in een droge koekenpan. Verdeel de rijst en de curry over borden en garneer met de amandelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
2 gele paprika's
2 el zonnebloemolie
350 g Quorn stukjes
2 el Indiase currypasta
400 g tomatenblokjes
45 g amandelschaafsel